De Deeldagen bij de Natuurlijke Tijd zijn 5 dagen open-space waarin leden* elkaar kunnen ontmoeten en van alles met elkaar kunnen delen. We nodigen je uit mee te doen en er samen een feest van te maken. Deelname is gratis.

 

Typisch voor onze Deeldagen is het zelforganiserend karakter: Iedere deelnemer is in wezen ook een deelgever en samen zijn we verantwoordelijk voor de flow. 

In de ochtend komen we in de zaal bijeen voor overleg. Wie wil er wat aanbieden? Wie wil er vandaag voor het eten zorgen? Wie wil er mee-eten? Gaan we swingen vanavond? Wie wil mee hout sprokkelen? etc. Zo ontstaat er elke dag een spontaan programma met mogelijkheden voor muziek, theater, lezingen, workshops, massages, spelletjes, creativiteit, meditaties, noem maar op.  

Elk jaar weer verrassend!

 

Wil je er dit jaar ook bij zijn?

Stuur dan op tijd een email naar hans.roverts@gmail.com, want het evenement is kleinschalig.

 

*Jaarlidmaatschap kost een tientje en is nodig om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten.

Behalve de standaard kosten als gast (5€ p/d) voor warme douche en tentplek, zijn er geen extra kosten aan de 5 Deeldagen verbonden. 

DEEL-DAGEN 26 t/m 30 JULI 2021

HOE HET WERKT

Vijf dagen (of langer) met gelijk-gezinden gezelligheid, activiteiten en vriendschap delen op een fantastische plek in Noord-Frankrijk.
090 (2).JPG
090 (2).JPG

press to zoom
Deelfeest 6.jpeg
Deelfeest 6.jpeg

press to zoom
Deelfeest 4.jpeg
Deelfeest 4.jpeg

press to zoom
090 (2).JPG
090 (2).JPG

press to zoom
1/20

Hieronder een compilatiefilmpje uit 2017

Jij komt toch ook?!