Een Initiatie-kadobon

is een fantastische bijdrage en stimulans voor de krijger om de stap te gaan maken.

De kadobon kan aangevraagd worden via hans.roverts@gmail.com

Het bedrag kan zelf ingevuld worden naar behoefte of portemonaie.

Nadat het bedrag over gemaakt is op rekening NL16ABNA0602069572 wordt de bon opgestuurd naar het adres van opgave. De ontvanger neemt daarna contact op voor verdere organisatie van de initiatie.

SUPPORT

GEEF EEN INITIATIE KADO

ONS INITIATIEF FINANCIEEL STEUNEN?


Onze vereniging Centre Educatif de Natuurlijke Tijd is een vereniging zonder winstoogmerk, maar maakt wel degelijk de nodige kosten. Om de kosten zo laag mogelijk te houden staat de filosofie van Genoeg is Genoeg hoog in het vaandel. Liever No-budget dan Low-budget, met als bouwmarkt de aarde en het bos.

Wij zijn dan ook erg blij met jullie bijdragen in wat voor een vorm dan ook. Zonder de financiele hulp en de uren van vele vrijwilligers had ons project nooit zo geworden als dat het nu is.

Is er interesse voor financiële hulp, dan kan dat via de link rechtsonder. Voor overschrijving zie bankgegevens in de kadobon-kolom hiernaast. Alvast reuze bedankt!

STEUN ONS INITIATIEF ALS VRIJWILLIGER


Op een plek als de onze is heel wat werk te verzetten. Het is dan ook fijn als er enthousiatelingen zijn die graag een handje willen mee helpen. Het helpt natuurlijk extra als je handig bent of gespecialiseerd bent in een bepaalde klus.

Vrijwilligers kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten tegen dertig uren hulp per week. 

Indien gepast is een proefweek gewenst.

DONATIE

Als je als gast zin hebt om wat mee te helpen, maar geen zin hebt in de afspraak van 30 effectieve uren per week, dan is dat mogelijk maar kun je uiteraard geen aanspraak maken op gratis gebruik van de faciliteiten.