JA, IK BEN GEINTERESSEERD! 

settings.tab.title.demo

OVER STRALING

Is er bereik voor mobiel of gsm?


Normaal gesproken is er in ons dal geen bereik voor mobiel of gsm. Voor bereik dient men plm. 300 meter naar boven te lopen. Dat kan op de weg of op het weiland achter ons domein. Afhankelijk van de weesromstandigheden is het mogelijk dat een bericht binnenkomt, maar er is dan meestal te weinig bereik om te kunnen beantwoorden.
Is er wifi op het terrein?


Normaal gesproken staat de wifi aan. Alleen in bijzondere gevallen van gasten met verhoogde gevoeligheid gaat -in overleg- de wifi uit.

OVER BIOLOGISCH AFBREEKBARE ZEPEN

Waarom dien ik biologisch afbreekbare zepen te gebruiken?


Ons afvalwatersysteem werkt met bacterien in een septictank en zandfilter. Daarachter is een moerasfilter geschakeld met planten, insecten en microbiologie. Gangbare zepen en schampoo's brengen grote schade toe aan de levende organismen en de werking van het systeem. De septictank laat ons dan poepjes ruiken.
Wat zijn biologisch afbreekbare shampoo's en zepen?


Op het etiket is te zien welke zepen biologisch afbreekbaar (of bio-degradable) zijn. Let op: Biologisch of 'op basis van natuurlijke ingredienten' is niet perse biologisch afbreekbaar. Op bestelling is geschikte shampoo en zeep te koop.

KOSTEN

Zijn er nog extra kosten?


Lidmaatschap van onze vereniging is 10€ per persoon, per jaar. Eén overnachting (incl. douche) kost 5€ per persoon, per nacht. Tent is gratis. Gebruik maken van de buitenkeuken kost 3€ per persoon,per dag. Een standaard was draaien, inclusief zeep kost 3,50€. Kale huur gastenkamer kost 10€ per persoon, per nacht. In het hoogseizoen is de kamer normaal gesproken niet te huur als één-persoonskamer. Mocht deze niet vooruit geboekt zijn voor meerdere personen, dan is hij in overleg als één-persoons kamer te huur voor 15 euro per nacht. Beddegoed 5€ per schone set. Zelf beddegoed meenemen mag ook. Kale huur caravan kost 10€ per persoon, per nacht. Kale huur leemhut kost 10€ per persoon, per nacht. Kale huur canvastent kost 10€ per nacht. Elektrische kachel mogelijk in accommodatie voor 50 cent per uur. Bedragen zijn inclusief toeristenbelasting.
Wat is er te doen bij De Natuurlijke Tijd?


De mogelijkheden bij De Natuurlijke Tijd dagen uit om creatief te zijn. Geinspireerd te raken door klei, beeldhouwen, houtbewerken, sieraden maken of misschien wel een mes smeden? Wij helpen je graag op weg. In de zaal is een speelhoek, bankstel en internet. Er is een klein speelstrandje naast de beek en een trampoline. Het staat mensen vrij om iets te organiseren. Graag in overleg :-)

Stuur dan een email naar denatuurlijketijd@gmail.com

Omschrijf welke data je bij de Natuurlijke Tijd wilt doorbrengen, je intenties en in welk onderkomen je wilt overnachten.

Er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht.

 

Als het om een initiatie gaat krijg je antwoord of er ruimte is, en zo ja, maken we een afspraak om elkaar beter te leren kennen via Skype. Indien het intakegesprek positief is worden er verdere afspraken gemaakt.

KAN MIJN HOND MEE?

Normaal gesproken is het mogelijk om een hond mee te nemen.

Er wordt echter wel verwacht dat de hond geen overlast bezorgd voor de overige gasten van de Natuurlijke Tijd. 

Daarnaast zijn er loslopende kippen en een aantal katten op het domein die zich graag op hun gemak voelen.

Uiteraard zijn uitwerpselen voor de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de hond om deze op te ruimen.