top of page

DNT=Initiaties, de Deeldagen, inspiratie, natuur, creativiteit, bijzondere accommodaties, gezelligheid en rust.

INTERVIEWS 

Finding a better way to... maakte een leuke film van de Natuurlijke Tijd.

Interviews van Indi met initianten en ouders.

MET EEN NATUURGIDS

OP AVONTUUR

Een van de belangrijkste redenen voor toeristen om naar onze regio te komen is de natuur. Hier zijn nog bossen waar je in kunt verdwalen en oog-in-oog kunt komen met wilde beesten. Met name in de Wolvenvallei zijn prachtige foto-gelegenheden van watervalletjes en rotspartijen met hier en daar een overhang of grot. Maar dan moet je ze wel weten te vinden. En daar is dan de natuurgids voor! Behalve dat de gids de weg weet, weet hij ook veel te vertellen over de planten, dieren en verschijnselen van de natuur. 

Promotiefilmpje Initiatie

MET EEN MENTOR OP AVONTUUR

Wat is er spannender dan op zoektocht te gaan naar je eigen kern in de nog onontdekte gebieden van het Zelf?

Met een mentor naast je is het makkelijker om een pad te vinden dat bij je past. Hij is er voor ondersteuning en als wegwijzer bij het klimmen, het afdalen en het springen. Hij is er om uit te dagen en te vertellen wat hij ziet en denkt te weten. Hij is er om je te eren.

 

Het hoofdthema van onze vereniging  is DELEN.

Dat gebeurd optimaal bij een initiatie, waarbij een andere man dan de eigen vader, ervaring, kennis en inzichten deelt met de jongere (en oudere jongere). 

Trajecten vanaf enkele weken tot maanden leren, werken en bezig zijn met het verschil tussen kinder-psychologie en gezonde mannen-psychologie.

'Kom naar de rand'

zei de mentor.

'Ik durf niet', 

zei de jongen

'Kom naar de rand'

zei de mentor.

Hij kwam 

en kreeg een zet.

Hij vloog.

INITIATION

RE-INVENTED

bottom of page